sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareClădirea Poștei ar putea fi reabilitată

Clădirea Poștei ar putea fi reabilitată

 

Deputatul Magyar Lóránd a obținut un răspuns încurajator din partea Ministerului Comunicațiilor și a conducerii Poșetei Române privind reabilitarea clădirii Oficiului Poștal nr.1 din Satu Mare. Problema a fost ridicată de Magyar Lóránd printr-o întrebare adesată ministrului Petru Bogdan Cojocaru.

În răspunsul primit de deputatul sătmărean, conducerea Poștei Române a anunțat că renovarea clădirii Palatului Poștei din Satu Mare ar putea începe chiar în 2018!

„Este încurajator faptul că în răspunsul primit din partea conducerii Poștei Române, planul de investiții pe acest an include și renovarea clădirii Palatului Poștal. Din păcate în răspuns se lasă de înțeles că toate aceste lucrări vor fi efectuate în limita fondurilor disponibile”, a declarat Magyar Lóránd.

În răspunsul oferit de ministrul comunicațiilor, Petru Bogdan Cojocaru l-a citat pe Costin Tudor, șeful Serviciului Poștal Român din cadrul ministerului, conform căruia planul de investiții pe anul 2018 a Poștei Române include renovarea și modernizarea Oficiului Poștal Nr. 1 situat pe strada Mihai Viteazul nr. 2.

Poșta Română menționează și faptul că în anul 2016, au fost efectuate lucrări parțiale de renovare și o ajustare a rețelei de încălzire a clădirii în vederea asiguării unor condiții mai bune atât clienților, cât și angajaților.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente