miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smClinica Korall din Satu Mare are începând cu această lună un tânar...

Clinica Korall din Satu Mare are începând cu această lună un tânar medic cardiolog.

Clinica Korall din Satu Mare are începând cu această lună un tânar medic cardiolog. Alexandra Niculescu este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babes” din Timişoara, unde a urmat şi rezidentiatul la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Doamna doctor a avut ocazia pe parcursul rezidenţiatului să lucreze, pentru o scurtă perioadă, la Spitalul Judeţean de Urgenţe Satu Mare, anul trecut în urma unei detaşări după concediul de maternitate.

“Iniţial, înainte să iau decizia de a lucra full time la Clinica Korall, gândul meu a fost să văd cum arată o clinică privată din Satu Mare. Am fost plăcut surprinsă de oportunităţile pe care le oferă atât pacienţilor cât şi ţie ca şi medic şi asa am luat decizia de a îmi continua aici actvitatea profesională ca şi medic specialist. Este o clinică foarte bine dotată, cu aparaturi medicale noi şi moderne”, a spus dr. Alexandra Niculescu.

În cabientul cardiologic de la Korall se efectuează consultaţie clinică, EKG, ecocardiografie (2D, Doppler) iar începând cu luna următoare monitorizare holter EKG, holter TA şi test de efort cardiovascular.

Pacienţii se pot programa pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, astfel că nu sunt nevoiţi să achite contravaloarea consultaţiei şi a EKG-ului, iar medicul poate elibera bilete de trimitere spre alte specialităţi, analize de sânge sau alte investigaţii. De asemenea, se pot elibera şi retete compensate cu medicamentele eliberate.sursa portalsm

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente