Acasă Locale Stiri Satu Mare Coica nemulțumit de diferențele de salarizare

Coica nemulțumit de diferențele de salarizare

Marti, 17 martie, primarul Dorel Coica s-a declarat nemulțumit în cadrul unei conferințe de presă, de diferența dintre salariile încasate de angajații de la Finanațele Locale, comparativ cu ceilalți angajați ai Primăriei.

Primarul a declarat că angajați la Finanțele Locale care duc acasă într-o lună peste 100 de milioane în lei vechi. „Unii angajați de la Finanțele Locale au salarii cât zece polițiști locali și duc acasă peste 100 de milioane”, a declarat edilul.

Primarul spune că nu este de acord ca funcționari care lucrează la investiții și la proiecte europene să aibă salarii mici. „Nu mi se pare normal ca cei care lucrează la achiziții la investiții și la proiecte europene, oameni care aduc milioane de euro în municipiu să aibă un salar de 1.200 de lei”, spune primarul.

Dorel Coica și-a exprimat speranța că situația se va reglementa deoarece, în opinia sa „din această cauză ne-au și plecat mulți tineri. Aveam copii extraordinar de bine pregătiți, unii dintre ei au plecat la firme străine care le oferă salarii de cinci ori mai mari”, a declarat edilul.

Mai mult decât atât, Dorel Coica spune că, în vederea reglementării situației va sesiza și Ministerul Administrației, în cadrul unei vizite pe care o va avea în această săptămână la București.

Articolul precedentTop cinci masini de spalat vase
Articolul următorPolitia ne informeaza !
- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente