Acasă Locale Stiri Satu Mare Coica nemulțumit de diferențele de salarizare

Coica nemulțumit de diferențele de salarizare

Marti, 17 martie, primarul Dorel Coica s-a declarat nemulțumit în cadrul unei conferințe de presă, de diferența dintre salariile încasate de angajații de la Finanațele Locale, comparativ cu ceilalți angajați ai Primăriei.

Primarul a declarat că angajați la Finanțele Locale care duc acasă într-o lună peste 100 de milioane în lei vechi. „Unii angajați de la Finanțele Locale au salarii cât zece polițiști locali și duc acasă peste 100 de milioane”, a declarat edilul.

Primarul spune că nu este de acord ca funcționari care lucrează la investiții și la proiecte europene să aibă salarii mici. „Nu mi se pare normal ca cei care lucrează la achiziții la investiții și la proiecte europene, oameni care aduc milioane de euro în municipiu să aibă un salar de 1.200 de lei”, spune primarul.

Dorel Coica și-a exprimat speranța că situația se va reglementa deoarece, în opinia sa „din această cauză ne-au și plecat mulți tineri. Aveam copii extraordinar de bine pregătiți, unii dintre ei au plecat la firme străine care le oferă salarii de cinci ori mai mari”, a declarat edilul.

Mai mult decât atât, Dorel Coica spune că, în vederea reglementării situației va sesiza și Ministerul Administrației, în cadrul unei vizite pe care o va avea în această săptămână la București.

Articolul precedentTop cinci masini de spalat vase
Articolul următorPolitia ne informeaza !
- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente