29.8 C
New York City
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăsusColegiul Național “Doamna Stanca” a primit vizita Directorului Colegiului Universitar de Științe...

Colegiul Național “Doamna Stanca” a primit vizita Directorului Colegiului Universitar de Științe Politice din Dijon din Franța

În cursul zilei de miercuri, 18 martie 2014, Colegiul Național “Doamna Stanca” a primit vizita Directorului Colegiului Universitar de Științe Politice din Dijon (Franța), responsabil cu mobilitățile studenților în străinătate pentru Europa centrală și de est. Domnul Lukáš Macek se află într-un turneu de promovare a studiilor universitare în limbile engleză și franceză din Franța, prezentând elevilor interesați oportunitățile unei astfel de alegeri pentru viitorul lor.

În fiecare an, prestigioasa instituție pe care o conduce recrutează zeci de studenți din Europa de est, cărora aceste studii le sunt accesibile din cel puțin trei motive: lingvistic, financiar și de adaptabilitate.

Domnul Macek a vizitat școala și și-a exprimat întreaga susținere pentru elevii secțiilor bilingve care, în accepțiunea domniei sale, au cea mai mare deschidere spre lume. Orice tânăr interesat să-și urmeze studiile la această universitate poate obține informații la următoarele adrese:  [email protected] http://college.sciences-po.fr/sitedijonAceastă întâlnire reprezintă o dovadă în plus a preocupării cadrelor didactice pentru devenirea  profesională  a elevilor colegiului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente