marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareComandament pentru Sâmbra Oilor

Comandament pentru Sâmbra Oilor

Sala mică de ședințe a Palatului Administrativ a găzduit marți, 25 aprilie 2017, de la ora 13,00 o ședință de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediții a tradiționalei sărbători câmpenești Sâmbra Oilor.

La ședință au participat prefectul Darius Filip, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus, directorul de cancelarie al prefectului, Cecilia Marinescu, reprezentanții Primăriilor Negrești-Oaș și Certeze, șefi de structuri din Ministerul Afacerilor Interne, directori de instituții deconcentrate cu atribuții în domeniul sanitar și pentru siguranța alimentelor, respectiv în cultură.

În cadrul întâlnirii de comandament prefectul Darius Filip a trecut în revistă măsurile specifice pentru fiecare instituție în parte, stabilindu-se că fiecare autoritate este pregătită pentru evenimentul ce se va desfășura duminică, 7 mai 2017, de la ora 12,00 pe dealul de la Huta Certeze și Moișeni.

Următoarea întâlnire cu toți cei implicați se va desfășura miercuri, 3 mai 2017, de la ora 12,00 pe dealul de la Huta Certeze.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente