miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareConfesiunile cărturarului la Biblioteca Județeană

Confesiunile cărturarului la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Cenaclului „Cronograf” și Asociația Scriitorilor de Nord Vest, organizează o nouă întâlnire „Confesiunile cărturarului”, vineri, 28 aprilie, cu începere de la ora 13.00. Evenimentul va avea loc în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” a Bibliotecii Județene.

Ideea organizatorilor este aceea de a prezenta publicului, în ultima zi de vineri a fiecărei luni calendaristice, un scriitor sătmărean. La întâlnirea cu cititorii va fi prezent scriitorul Gheorghe Cormoș.

Gheorghe Cormoș s-a născut la 1 aprilie 1957 în satul Tireac (județul Satu Mare). Are studii de artă decorativă pe care le-a făcut la Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare. Este membru al cenaclurilor „Cronograf” și „Afirmarea”.

A apărut în Antologia „Excelsior” din 1976 cu o prefață de Constanța Buzea; Cuvinte din Nord I, Antologia Afirmarea I, II, III, dar și în revistele: „Cronograf”, „Poesis”, „Citadela”, „Mesagerul albastru”, „Luceafărul”, „Tribuna”, „Flacăra” și „Cetatea culturală”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente