29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareAutogara Orizont poate primi si deservi toate cursele de transport calatori din...

Autogara Orizont poate primi si deservi toate cursele de transport calatori din intreg judetul Satu Mare. Detinem un numar de 30 de peroane

autogara-orizont       Comunicat de presă:

               Aducem în atenția autorităților locale, transportatorilor de călători și tuturor navetiștilor din întreg județul Satu Mare că autogara societății Orizont poate primi și deservi toate cursele de transport călători din întreg județul deoarece această autogară a fost construită în acest scop și deținem un număr de 30 de peroane, lucru care permite preluarea tuturor curselor de transport călători din județ, iar în vecinătatea noastră este o stație de taxi, stație a curselor de transport în comun care leagă tot orașul Satu Mare și gara Satu Mare pentru cei care nu știu acest lucru.

Am ținut să facem această informare deoarece în ultimele zile au apărut în spațiul public mai multe discuții contradictorii pe tema că de la 1 septembrie SC Transurban nu ar putea să preia în autogara lor pe cei care până acum au îmbarcat și debarcat călătorii de sub podul Decebal. În afară de autogara Orizont SA și Transurban mai există încă două autogări în orașul Satu Mare, așa că fiecare operator de transport călători poate opta pentru autogara dorită, lucru care demult trebuie să intre în normalitate.

Vă stăm la dispoziție cu orice informație la numărul de telefon 0261768167 sau pe adresa de e-mail [email protected]

comunicat presa- scan-page-001

Autogara Orizont poate primi si deservi toate cursele de transport calatori din intreg  judetul Satu Mare. Detinem un numar de 30 de peroane, lucru care permite preluarea tuturor curselor de transport calatori din judet.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente