Acasă Educatie&Cultura Concert emoționant oferit de Trio Andrei careienilor

Concert emoționant oferit de Trio Andrei careienilor

Joi, 9 mai 2013 de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a castelului Károlyi din Carei a avut loc un concert extraordinar de chitară clasică susținut de Trio Andrei din Cluj și București.

trio

Cei trei instrumentiști au interpretat creații ale unor compozitori celebri precum Joseph Haydn,  Modeste Moussorgski,  Pieter van der Staak,  Claude Debussy,  Ariel Ramirez, Luigi Boccherini, cât și creații proprii compuse de Adrian Andrei.

Membrii trio-ului au impresionat publicul prin adaptări originale ale compozițiilor cunoscute  cât și prin momente de virtuozitate.  A fost unul dintre cele mai reușite spectacole de la deschiderea castelului, grație profesionalismului, virtuozității instrumentiștilor și a repretoriului ales.

La final, publicul numeros aflat în Sala Cavalerilor i-a răsplătit cu îndelungi aplauze pe cei trei instrumentiști care au reușit să creeze o atmosferă emoționantă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente