Acasă Locale Stiri Satu Mare Spectacol caritabil organizat de Asociația Stea

Spectacol caritabil organizat de Asociația Stea

În data de 8 mai, la  Filarmonica de stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare a avut un eveniment caritabil în care cei prezenți au putut să urmărească un spectacol inedit cu multe surprize, gândit şi pus în scenă de către reprezentanţii Asociaţiei „Stea”.

4c13d7d1925978c23293c287ae45c1b4_XL

Evenimentul a fost numit „Eleganţă în scop nobil” și a fost iniţiat pentru a veni astfel în sprijinul copiilor şi tinerilor străzii din Satu Mare. La spectacol au participat și reptezentanții instutuților cum ar fi:  viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca. subprefectul Cristian Sasu și directorul de cabinet al prefectului, Sorin Martin Vereş.

Momentele artistice ale serii au fost oferite de folkiştii sătmăreni Tavi Bud şi Sorin Bălaj, momentul de dans sportiv oferit de cei de la CTS Dance Club dar şi creaţiile vestimentare semnate de Filomena Finta şi Otto Hermann, prezentate de frumoasele manechine.

Pe scenă au urcat şi câţiva dintre beneficiarii Asociaţiei „Stea” prezentând un număr de Street Dance.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente