sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăDivertismentConcert extraordinar în cinstea îndrăgitei artiste, Maria Tripon

Concert extraordinar în cinstea îndrăgitei artiste, Maria Tripon

Joi, 14 iulie 2022, toți iubitorii cântecului oșenesc, în special cei care o iubesc și o apreciază pe renumita artistă, Maria Tripon, sunt invitați să participe la spectacolul aniversar „Maria Tripon 60”.

Acest spectacol, cu dublă semnificație, își propune să o celebreze așa cum se cuvine pe mesagera folclorului oşenesc la împlinirea frumoasei vârste de 60 de ani și aniversarea a 35 de ani de activitate artistică remarcabilă.

Evenimentul va avea loc joi, începând cu ora 18.00, la Muzeul în aer liber al Țării Oașului.

În cadrul evenimentului aniversar va fi lansat albumul de fotografii ”Viața ca o țipuritură” , urmat de prezentarea recenziei volumului de către Nadia Fărcaș, editor la editura Ecou Transilvan.

Evenimentul va culmina cu un concert extraordinar susținut de Lavinia Goste, Marius Zorilă și orchestra națională Valahia, precum și cu recitalurile artiștilor invitați.

„Vă invităm la eveniment cu aceeași dragoste cu care Maria Tripon promovează neostenit tradițiile noastre! Haideți să o sărbătorim împreună și să-i mulțumim”, este mesajul tranmis de Primăria orașului Negrești Oaș.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente