Acasă Economico-social Locale sm Concurenta acerba la ISU

Concurenta acerba la ISU

În contextul instituirii stării de urgență, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a organizat o selectie, pentru o perioadă determinată de 6 luni  a 21 posturi de subofițeri vacante, repartizate conform anunțului , prin încadrare directă/rechemare în activitate , fără concurs .

A fost o intrecere acerba dat fiind ca s-au inscris 112 candidati ,concurand astfel 6 , pe un loc .

Selectia a avut loc pe baza de dosar si interviu , iar in urma verificarii dosarelor au fost eliminate 52 de persoane . Straniu mi s-a parut ca prima proba a fost interviul , la care  s-au prezentat toti iar verificarea dosarelor a avut loc abia dupa , adica care era logica , daca oricum dosarul era incomplet de ce ti-ai mai pierde timpul sa il interviezi  ?!

Asadar au mai ramas  60 de candidati pentru cele 21 de posturi disponibilizate.Concurenta a fost mare in continuare si se pare ca doar cei care au dovedit ca sunt cei mai buni au ajuns sa ocupe un post .

S-au clasificat astfel : 8 persoane la detasamentul Satu Mare , 7 la detasamentul Carei , 6 la Negresti Oas.

Din numărul total de 112 candidati admisi la verificarea dosarelor au rămas pentru selectie  un număr de 110 candidati, un candidat nu s-a prezentat la interviu si un alt candidat s-a retras.

Le uram sincere felicitari tuturor  si speram ca “alesii” sa ne faca mandrii si sa onoreze functia pentru care au candidat .

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente