vineri, aprilie 12, 2024
AcasăsusConcurență mare pe posturile de la Poliție

Concurență mare pe posturile de la Poliție

ipj

O primă etapă din calendarul de desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante la IPJ Satu Mare, respectiv înscrierea, s-a încheiat.

Pentru cele 37 de posturi de ordine publică din mediul rural 169 persoane și-au depus dosarele pentru încadrare directă, pentru cele șase posturi de ordine publică urban – 37, pentru patru posturi conductori câini – 24, iar pentru cele trei posturi de poliție rutieră s-au înscris 18 candidați.

Un ofițer și un agent care au avut calitatea de polițiști, s-au înscris pentru a fi reîncadrați, dintre cei care au studii corespunzătoare cerințelor postului și îndeplinesc condițiile legale.

Pentru candidații înscriși urmează evaluarea psihologică, care va avea loc în zilele de 10 octombrie, ora 12.00 și 11 octombrie, ora 08.00, la Colegiul Național „Ioan Slavici” diin Satu Mare, str. Ioan Slavici, nr. 4, pe serii de candidați, conform unui orar prestabilit.

Candidații declarați apt psihologic se vor prezenta ulterior la Centrul Medical Județean al MAI Satu Mare în vederea întocmirii fișei medicale–tip de încadrare în MAI, pe care o vor finaliza și o vor depune la dosarul de recrutare până la data de 28 octombrie, ora 16.00.

În perioada premergătoare probei scrise din 19 noiembrie 2016, se va desfășura proba de evaluare a performanței fizice. Despre data, ora și locul unde se va desfășura proba, candidații vor fi informați prin postarea unui anunț pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare – sm.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul unității.

Candidații sunt rugați să respecte organizarea stabilită cu privire la toate etapele concursului, să verifice permanent și atent pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, unde vor regăsi toate informațiile referitoare la concurs, dar și modificările ce pot interveni pe parcurs.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente