Acasă Locale Stiri Satu Mare Concurs pentru posturi la primăria Carei

Concurs pentru posturi la primăria Carei

Primăria Carei scoate la concurs posturile de secretar al UAT Carei și cel de director economic.

Pe site-ul Agentiei Nationale a Funcționarilor publici a apărut din data de 24 octombrie 2014 anunțul si condițiiile de desfășurare a acestor concursuri.aici

Concursul se va desfasura la sediul Institutiei Prefectului.in data de 24 noiembrie 2014,de la ora 10.00.  Din comisie vor face parte si persoane din conducerea primariei Carei.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2), cu modificările și completările ulterioare.
– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 3 ani;

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Instituției Prefectului – județul Satu Mare.

Postul de secretar a devenit liber în urma pensionării doamnei Sroth Clara.Conducerea primăriei a decis ca acesta să fie scos la concurs deși    exista și opțiunea de promovare a unei persoane din interiorul instituției.

Administrația careiană a decis că  e nevoie și de un director  executiv  în cadrul Direcției Economice ce apare în Organigrama aprobată în mai 2012.  Agenția Națională a Funcționarilor Publici,prin președintele Andras Szakal,cu rang de Secretar de Stat în acea perioadă,a acordat  în data de 7 mai 2012 aviz favorabil  Primăriei Carei  pentru mărirea organigramei aparatului de specialitate a Primarului.

La serviciul de Contabilitate din primărie sunt  10 angajați iar primarul  mai are un consilier personal angajat ( pensionar)   pe probleme economice.

Ministerul Administrației si Internelor prin ANAF,prin  modificarea organigramei Primăriei Carei,din data de 7 mai 2012,a aprobat 12   funcțiile publice de  conducere la primăria Carei    iar funcții  contractuale de conducere  în număr de  17.

Potrivit documentelor,totalul funcțiilor publice in institutia primăriei se ridică la  213.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Iubirea și mila – drumuri ce duc spre mântuire

În relația noastră cu ceilalți trebuie să fim cinstiți și sinceri – atât cu vorba, cât și cu fapta.  Suntem datori...

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată în fiecare an la 27 ianuarie. Rezoluţia 60/7 din 2005...

Sindicaliștii protestează solicitând eliminarea inechităţilor salariale

Câteva zeci de sindicalişti afiliaţi Federaţiei Publisind participă, miercuri dimineaţa, la un miting în faţa Ministerului Afacerilor Interne, solicitând eliminarea inechităţilor salariale...

Cod portocaliu de ninsori și viscol în Constanța și alte județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează judeţele Constanţa şi Tulcea.

Comentarii recente