duminică, septembrie 24, 2023
AcasăsusConcursul ”Educație rutieră, educație pentru viață” și-a desemnat câștigătorii fazei județene

Concursul ”Educație rutieră, educație pentru viață” și-a desemnat câștigătorii fazei județene

Faza județeană a concursului ”Educație rutieră, educație pentru viață” a avut loc în data de 19 iunie 2014, laȘcoalaGimnazială Mircea Eliade din Satu Mare.

Competiția este adresată elevilor de liceu și de gimnaziu și vizează stimularea acestora pentru a-și însuși regulile de circulație, dar și dezvoltarea unor abilități necesare bicicliștilor.

Anul acesta 5 echipaje mixte formate din elevi de liceu și de gimnaziu au luat startul în concurs. Elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 Negrești Oaș, Școala Gimnazială Octavian Goga din Satu Mare, Școala Gimnazială Mircea Eliade, Școala Gimnazială Vasile Sălăgeanu din Beltiug și din cadrul Liceului Teoretic Negrești Oaș, ciclul gimnazial, alături de care s-au aflat elevi din liceele: Colegiul Național Doamna Stanca, Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații Ion I.C. Brătianu și ai Liceului Teoretic Negrești Oaș s-au întrecut în cele 4 probe de concurs: poligon, parc școală, arbitraj și proba teoretică.

Probele au fost câștigate la individual de către elevii: Bonțidean Daniel, de la Școala Gimnazială Mircea Eliade la proba parc școală; Curta Andrei, de asemenea de la Școala Gimnazială Mircea Eliade la proba de poligon, Câcău Iulian de la Colegiul Național Doamna Stanca, la proba teoretică și Sulyok Adrian de la Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu a fost câștigătorul probei de arbitraj.

În final, echipa mai experimentată a Școlii Gimnaziale Mircea Eliade, a fost desemnată câștigătoare a locului 1, urmând să reprezinte județul nostru în concursul național ce va avea loc în perioada 14-17 iulie, la Constanța.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente