29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareConducere sub influența alcoolului

Conducere sub influența alcoolului

politia

În data de 13.05.2016, la ora 02.00, polițiștii rutieri din Tășnad , împreună cu cei de ordine publică, în cadrul activităților de supraveghere a traficului rutier, l-au identificat in trafic pe DN 1 F, între localitățile Sărăuad și Tășnad pe Cristian P. de 26 de ani din comuna Supur, care conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.
Aparatul etilotest a indicat pentru acesta o concentrație de 0,95 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate si probe de sânge, urmând să fie cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație pe raza județului.

În cursul zilei de 12.05. a.c. polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere și

pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație pe drumurile publice.
Pentru neregulile depistate în trafic polițiștii au aplicat 134 sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 20 415 lei.
Ca măsură complementară polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere pentru abateri ca: depășirea limitei legale de viteză, consum de alcool la volan sau depășiri neregulamentare. În același context, au fost retrase și două certificate de înmatriculare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente