Acasă Locale Stiri Satu Mare Consilierii PNL cer informații despre cheltuirea banului public de la Consiliul Județean

Consilierii PNL cer informații despre cheltuirea banului public de la Consiliul Județean

Vineri, 8 mai în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Satu Mare, copreședintele PNL Satu Mare, Petre Mureșan, a prezentat o cerere pe care consilierii județeni ai partidului au depus-o la Consiliul Județean Satu Mare, prin care solicită unele informații.

Printre informațiile solicitate se numără:

– copii ale documentelor și situația privind recuperarea prejudiciilor constatate prin Deciziile Curții de Conturi. Măsurile și stadiul recuperării acestora având în vedere sentințele și deciziile definitive și irevocabile ale Curții de Apel Oradea.

– Care este suma care s-a alocat de către Consiliul Județean Satu Mare, echipei de fotbal FC Olimpia Satu Mare din data de 10.06.2012 și până în prezent? Copii ale actelor financiar contabile privind finanțarea clubului de fotbal Olimpia Satu Mare precum și a actelor ce reglementează raportul juridic dintre Consiliul Județean și F.C. Olimpia Satu Mare.

– copii ale documentelor: contracte, documente financiar contabile , facturi, note de recepții situații de lucrări legate de concepția, execuția  și montajul stemelor județului Satu Mare.

– o copie a Organigramei și a statului de funcții a Consiliului județean Satu Mare. Fundamentarea și baza legală ce s-a avut în vedere la majorarea organigramei. Modul de evaluare, acreditare, implementare a ISO 9001, față de personalul din aparatul Consiliului Județean.

– natura și actele ce reglementează raporturile juridice dintre SC Palat Jud SRL și Consiliul Județean. Care sunt posturile pe care le ocupă cei 50 de angajați de la SC Palat Jud SRL?

– copii ale contractelor încheiate între Folda Security Romania SRL și Consiliul Județean, în perioada 2007-2015. Valoarea contractului de prestări servicii de pază încheiat între SC Folda Security SRL și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare?

– care este cuantumul datoriilor la momentul de față a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare?

– ce măsuri a luat președintele CJ pentru înlăturarea observațiilor/neconformităților  constatate de Compartimentul de Audit Intern, evidențiate în  Raportul  președintelui  pe  anul 2014.

– copii după contractele încheiate (+acte adiționale) de către Direcția de Cultură a CJ cu firmele/asociațiile /ONG-urile, pentru desfășurarea  acțiunilor culturale de promovare a tradițiilor și activități sportive/2013-2014.

– tabel cu sumele alocate pentru  culte și biserici, în perioada  2013/ 2014.

– modul de derulare a programului POSDRU /dezvoltarea  resurselor umane/Asistența socială , respectiv  modul de înscriere /selecție în program a celor 400 persoane, bani pentru participare).

– un raport complet (inclusiv persoane participante) privind  rezultatele obținute în demersurile recente de promovare turistică a județului, respectiv a delegațiilor făcute în Austria, Israel și USA (recent), care a fost planul de marketing și acțiunile desfășurate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente