Acasă Locale Stiri Satu Mare Consilierii PNL cer informații despre cheltuirea banului public de la Consiliul Județean

Consilierii PNL cer informații despre cheltuirea banului public de la Consiliul Județean

Vineri, 8 mai în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Satu Mare, copreședintele PNL Satu Mare, Petre Mureșan, a prezentat o cerere pe care consilierii județeni ai partidului au depus-o la Consiliul Județean Satu Mare, prin care solicită unele informații.

Printre informațiile solicitate se numără:

– copii ale documentelor și situația privind recuperarea prejudiciilor constatate prin Deciziile Curții de Conturi. Măsurile și stadiul recuperării acestora având în vedere sentințele și deciziile definitive și irevocabile ale Curții de Apel Oradea.

– Care este suma care s-a alocat de către Consiliul Județean Satu Mare, echipei de fotbal FC Olimpia Satu Mare din data de 10.06.2012 și până în prezent? Copii ale actelor financiar contabile privind finanțarea clubului de fotbal Olimpia Satu Mare precum și a actelor ce reglementează raportul juridic dintre Consiliul Județean și F.C. Olimpia Satu Mare.

– copii ale documentelor: contracte, documente financiar contabile , facturi, note de recepții situații de lucrări legate de concepția, execuția  și montajul stemelor județului Satu Mare.

– o copie a Organigramei și a statului de funcții a Consiliului județean Satu Mare. Fundamentarea și baza legală ce s-a avut în vedere la majorarea organigramei. Modul de evaluare, acreditare, implementare a ISO 9001, față de personalul din aparatul Consiliului Județean.

– natura și actele ce reglementează raporturile juridice dintre SC Palat Jud SRL și Consiliul Județean. Care sunt posturile pe care le ocupă cei 50 de angajați de la SC Palat Jud SRL?

– copii ale contractelor încheiate între Folda Security Romania SRL și Consiliul Județean, în perioada 2007-2015. Valoarea contractului de prestări servicii de pază încheiat între SC Folda Security SRL și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare?

– care este cuantumul datoriilor la momentul de față a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare?

– ce măsuri a luat președintele CJ pentru înlăturarea observațiilor/neconformităților  constatate de Compartimentul de Audit Intern, evidențiate în  Raportul  președintelui  pe  anul 2014.

– copii după contractele încheiate (+acte adiționale) de către Direcția de Cultură a CJ cu firmele/asociațiile /ONG-urile, pentru desfășurarea  acțiunilor culturale de promovare a tradițiilor și activități sportive/2013-2014.

– tabel cu sumele alocate pentru  culte și biserici, în perioada  2013/ 2014.

– modul de derulare a programului POSDRU /dezvoltarea  resurselor umane/Asistența socială , respectiv  modul de înscriere /selecție în program a celor 400 persoane, bani pentru participare).

– un raport complet (inclusiv persoane participante) privind  rezultatele obținute în demersurile recente de promovare turistică a județului, respectiv a delegațiilor făcute în Austria, Israel și USA (recent), care a fost planul de marketing și acțiunile desfășurate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente