Acasă interviu Jurnal Interviu cu Larisa Iulia Zimbru: “Sensul existenței noastre este să fim fericiți”

Interviu cu Larisa Iulia Zimbru: “Sensul existenței noastre este să fim fericiți”

Larisa Iulia Zimbru (7) 1.  Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Voi începe într-o manieră puțin diferită: un artist contemplator, care plutește într-o dimensiune unică, se numește Larisa Iulia Zimbru. Aceasta își transmite sugestiile la renumitul Colegiu Național“ Mihai Eminescu” Satu Mare, fiind elevă în clasa a X-a F, profil filologiebilingv.

2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Mi-am creeat un prototip încă din copilărie: ochi verzi, părul brunet și buclat. Am fost surprinsă când am realizat că am atras ceea ce mi-am dorit cândva. Creativitatea, inteligența, puterea de a iubi și amuzamentul sunt cațiva dintre factorii care mă ajută să îmi desavârșesc alegerile, aspectul avândrolul său propriu.

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întamplare”?

Sintagma, în opinia mea, se referă la incapacitatea oamenilor dea-și forma un caracter puternic, acesta fiind întâlnit merită să domine însocietate, pe celălalt mal regăsindu-se superiorul prin moștenire sau câstigbazat pe noroc, care nu a depus un efort pentru a deține acel titlu pe care uniiîl doresc.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

Drogurile sunt un simplu moft. Un adolescent e capabil de a lua singur o decizie, mediul social fiind de multe ori o banală scuză pentru aceștia. Relația distantă cu părintii, care cauzează depresii, chiar și izolare pot determina această dependență.

5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

Dragostea la prima vedere reprezintă, pentru mine, una dintre definițiile legii atracției: ceea ce gandești atragi. Încercând un experiment mi s-a confirmat faptul că aceasta există. În concluzie pot să admit că dragostea la prima vedere supraviețuieste, trupul fiind doar un cablu izolatoral energiilor noastre.

Larisa Iulia Zimbru (5)6. Ce hobby-uri ai?

Arta din copilarie a devenit propriul meu univers. Am învațat pe parcursul anilor multiple stiluri de dans, am scris prima mea poezie care s-a publicat, de curând, urmând ca să îmi perfecționez aceste talente. Ador să desenez, având o pasiune pentru ochiul uman si fluturi; să decorez camere, punându-mi amprenta în fiecare concept și să realizez fotografii, în cadre cât mai informale. Recent, am început să frecventez cursurile agenției Trust Models, care îmi oferă o nouă perspectivă asupra grandioasei  lumi a modelingului.

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

Mi-am propus să nu am așteptări de la nici un om. Îmi doresc să fie el însuși cu mine. În general sunt pe aceeași un dă cu persoanele sincere și comunicative, egoismul și narcisismul fiind niște defecte pe care le pot trece cu vederea. Nu pot să ii cer cuiva mai mult decâtîmi poate oferi.

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Acel oraș care mi-a dăruit prieteni, modele și dragoste este Satu Mare. Aici am crescut, m-am dezvoltat și am realizat ceea ce mi-am propus. Este locul care mi-a strâns amintirile într-un cufăr pe care îl deschide până și astăzi.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Imaginea stralucită este zugrăvită de către bani. Nu îi deții? Ești pe cale să nu mai exiști.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Genul feminin se împletește la perfecție cu cel masculin.Varietatea ideilor aduce succesul. Mereu femeile au dorit să se afirme, dar, din punctul meu de vedere, nu pot conducefără ceea ce nu dețin, instinctul masculin.

11. Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmitiun mesaj cititorilor nostri:

Tineți minte afirmația lui Dalai Lama: “ Sensul existenței noastre este să fim fericiți.”

 

top Model

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente