vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareContinuă investițiile la Spitalul Județean

Continuă investițiile la Spitalul Județean

Continuă demersurile în vederea implementării proiectului „Modernizare, extindere și dotare Unitate de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare”.

Aflat în perioada de precontractare, proiectul a fost din nou supus astazi, 24 septembrie, dezbaterii consilierilor județeni, în vederea modificării unor valori din lista de investiții.

Proiectul finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 își propune în special remedierea lipsei de spațiu pentru asigurarea circuitelor funcționale pentru tratarea în primul rând a cazurilor pediatrice, prin extinderea cu un corp de clădire, regim de înălțime P+E, precum si modernizarea interioară a unor zone, dotarea cu aparatură medicală modernă, asigurarea unor funcțiuni cum ar fi izolatorul pentru cazuri pediatrice, arhivă, sală de ședințe etc. Extinderea clădirii se va face pe latura sudică și estică ocupând o porțiune din spațiul verde existent și platforma pietonală. Accesul pietonal în imobil se va realiza de pe latura sudică dinspre strada Ravensburg, acces existent în prezent.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente