joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareContrabandă cu țigări

Contrabandă cu țigări

În urma unui control în trafic, polițiștii au descoperit 2.200 țigări de contrabandă. Țigările au fost descoperit în trafic, dar și într-un magazin.

În seara zilei de 19 mai 2017, patrula de ordine și siguranță publică a Poliției Municipiului Satu Mare, formată dintr-un polițist și un jandarm, a oprit în trafic pe strada Botizului din Satu Mare, un autoturism condus de o femeie de 62 de ani din municipiu.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit în diferite spații special amenajate, pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 110 de pachete de țigări de diferite mărci, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Și polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au constatat că la un magazin alimentar din Tarna Mare se oferă spre vânzare țigări provenite din contrabandă. Astfel, de la vânzătoarea de 51 de ani din Tarna Mare, au fost ridicate în vederea confiscării 28 pachete de țigări de diferite sortimente, care nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal. S-a întocmit dosar penal.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente