vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareContrabandă cu țigări

Contrabandă cu țigări

Sute de pachete de țigări de contrabandă, descoperite de oamenii legii. În urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier, pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun precum și pentru depistarea și sancționarea persoanelor care dețin în vederea comercializării țigări de contrabandă, au fost descoperite 11.000 de țigarete susceptibile a proveni din contrabadă.

Vineri, 21 iulie, în jurul orei 20.00, polițiștii au oprit pe  D.N.19, la intrarea în localitatea Turulung, un autoturism condus de un bărbat de 30 ani, din Tămășeni.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au decoperit în compartimentul destinat roții de rezervă și sub bancheta din spate o cantitate mare de pachete țigări, susceptibile a proveni din contrabandă.

În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 550 de pachete de țigări, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente