Acasă Locale Stiri Satu Mare Contrabandă cu țigări

Contrabandă cu țigări

În urma unor măsuri și activități specifice, polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare au efectuat la data de 24 aprilie a.c., o percheziție domiciliară în baza autorizație emise de Judecătoria Satu Mare la locuința unui bărbat, de 46 de ani, din localitatea Halmeu.

Ocazie cu care au fost identificate și ridicate 246 720 de fire țigarete de proveniență Ucraina de diferite mărci, totodată fiind ridicate din locuința acestuia și alte bunuri și sume de bani.

Față de persoana mai sus menționată polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente