29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareContrabandă cu țigări

Contrabandă cu țigări

dej-tigari-contrabanda

Un bărbat din Tășnad, a fost identificat de către polițiști la scurt timp după ce a vândut 20 de pachete de țigări de proveniență Ucraina.

În data de 14.03.2014, în jurul orei 16.45, în cadrul unei acțiuni în orașul Tășnad, polițiștii de investigații criminale, împreună cu patrula de siguranță publică, formată dintr-un polițist și un jandarm, au identificat pe strada Petru Maior din Tășnad, o femeie de 54 de ani din localitate, care avea asupra sa 20 pachete de țigări de fabricație Ucraina.
Efectuând verificările de rigoare pentru stabilirea provenienței țigărilor, polițiștii de investigații criminale au stabilit că furnizorul este Alexandru B. de 27 de ani din Tășnad.

Cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectare, deținere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente