29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareContrabandă cu țigări la Tășnad

Contrabandă cu țigări la Tășnad

tigarile3

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tășnad, Compartimentul Investigații Criminale, au organizat și executat sâmbătă, o acțiune pentru prevenirea, combaterea și pedepsirea actelor de contrabandă cu produse supuse accizării în special a celor din tutun și alcool, sprijiniți de lucrători din cadrul compartimentului ordine publică și din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Cu această ocazie a fost oprit în trafic un autoturism marca  Dacia Lodgy, care transporta pasageri  și a fost identificat  bărbatul D. Geza, din Tășnad, care avea asupra sa cantitatea de 110 pachete (2.200 fire) țigări marca Jing Ling, de fabricație Ucraina, despre care a declarat faptul că le-a cumpărat de la o persoană din Piața Agroalimentară din municipiul Satu Mare,  pentru a le consuma împreună cu familia,  deși știa că acestea provin din acte de contrabandă. Cantitatea de țigări a fost predată organelor de poliție pe bază de dovadă.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii decolectare,deținere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia,  faptă prev. și ped. de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 modificată prin OUG 54/2010.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente