Acasă Locale Stiri Satu Mare Controale ale inspectorilor RAR

Controale ale inspectorilor RAR

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au organizat și desfășurat o acțiune împreună cu specialiști din cadrul RAR Satu Mare privind depistarea în trafic a autovehiculelor care prezintă defecțiuni.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 3 770 de lei conducătorilor auto care nu au respectat normele rutiere. Totodată, au aplicat măsura complementară de ridicare a 5 certificate de înmatriculare și două plăcuțe de înmatriculare.

Primul certificat a fost ridicat pentru noxe peste limita legală admisă, un altul pentru că autoturismul nu a fost transcris în termenul prevăzut de lege. De asemenea, două certificate au fost ridicate unor autovehicule care aveau montate anvelope de alte dimensiuni și unul pentru că avea ITP-ul expirat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente