luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareControale în trafic

Controale în trafic

Acțiune a polițiștilor rutieri, în colaborare cu reprezentanți R.A.R.

La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției oraș Ardud, au desfășurat, împreună cu specialiști din cadrul R.A.R., o acțiune, cu scopul de a identifica conducătorii auto care circulă cu autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice .

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 900 de lei și au fost reținute 2 certificate de înmatriculare, pentru folosirea anvelopelor de alte dimensiuni și pentru emiterea de noxe peste limita legală admisă.


Activități desfășurate de polițiștii rutieri pentru siguranța rutieră

În cursul zilei de ieri, 6 iunie a.c., polițiștii sătmăreni au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, pe toate arterele din județ.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat aproximativ 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 22 000 de lei.

De asemenea, aceștia au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 14 conducători auto.

Dintre aceștia, 2 conducători auto au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze de 103 km/h, respectiv 104 km/h.

Cinci conducători auto, cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător.

Polițiștii au identificat în trafic, la volanul autoturismelor și 3 bărbați care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, rezultatele testărilor cu aparatul alcooltest indicând valori de 0,16 mg/l; 0,30mg/l, respectiv 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente