miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăEconomico-socialSocialCopiii de la Asociația ”Stea” au gătit pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte

Copiii de la Asociația ”Stea” au gătit pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte

Condiția socială nu te poate împiedica să dăruiești, să oferi din puținul pe care îl ai iar asta au demonstrat mai mulți copii care frecventează Asociația ”Stea”. Iată cum copii cu posibilități materiale reduse au ales să facă atât cât pot ei pentru adulții de la Adăpostul de Noapte.

Pentru a putea face acest bine, copiii au vândut limonadă făcută chiar de ei și cu banii obținuți au cumpărat alimente pe care apoi le-au gătit în cantina socială ”O masă caldă”.

Așa au ținut copiii să marcheze aniversarea a 18 ani de la înființarea Asociației ”Stea”, locul în care învață zi de zi că lumea poate deveni un loc mai bun numai ajutându-ne noi între noi.

„Iată-i pe copiii cu care am gătit, in cadrul unei colaborări cu Asociația Stea. Copiii au vândut limonadă și din banii câștigați au cumpărat ingredientele, iar apoi au gătit 52 de porții de mâncare caldă pentru beneficiarii noștri, pe care i-au și vizitat la Adăpostul de noapte. Bucătăria s-a umplut de voi bună, de râsete, muzică și de un entuziasm greu de stăpânit. Harnicii bucătari s-au descurcat excelent. Le mulțumim!

Coordonatorii Asociației Stea ne-au transmis: „… ne-am simtit tare bine la voi. E un sentiment tare fain sa gatesti acolo. Multa sanatate si putere va dorim!!! La aniversarea a 18 ani de la înființare, o echipă de copii ai Asociației Stea a gătit în cantină noastră, din banii strânși de ei din vânzarea de limonadă”, spun reprezentanții asociației ”O masă caldă”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente