duminică, septembrie 24, 2023
AcasăLocaleȘeful postului de poliție din Vetiș, acuzat că nu-și îndeplinește atribuțiile de...

Șeful postului de poliție din Vetiș, acuzat că nu-și îndeplinește atribuțiile de serviciu

Mai multe persoane susțin că șeful postului de poliție din Vetiș, Boloș Mihai, nu rezolvă reclamațiile făcute de cetățeni și au oferit câteva exemple. La Postul de Poliție din Vetiș ar fi fost depuse mai multe plângeri împotriva unor transportatori de călători (rechini) care ar face curse ilegale cu autoturismele personale pe ruta Oar – Vetiș – Satu Mare, fără autorizație și fără a elibera bilete de călătorie.

În cauză ar fi vorba despre unul sau doi foști polițiști ieșiți în pensie anticipată. Cu toate că respectivele curse ilegale de persoane ar fi fost aduse în atenția șefului de post, fiind depuse și reclamații în acest sens cu toate dovezile necesare: orele în care se efectuează cursele, numerele de înmatriculare a mașinilor, marca mașinilor, chiar și numele conducătorilor auto, nu ar fi fost luate măsuri. Ba mai mult decât atât, acești transportatori ilegali i-ar fi amenințat pe o parte din angajații societății care deține licență pentru ruta menționată.

Unul dintre șoferi susține că a făcut reclamație în acest sens însă, nu a fost luată nici o măsura. Surse apropiate șefului de post mai spun că plângerile cetățenilor nu ar fi înregistrate, și asta cu un scop: persoanele în cauza sunt polițiști ieșiți la pensie care i-ar face diverse favoruri actualului șef de post. Un alt motiv pentru care nu se iau măsuri ar fi faptul că șeful de post deține o frumoasă casă în localitatea Vetiș unde ar dori să se și retragă după ce iese în pensie, motiv pentru care nu dorește să se pună rău cu localinicii, mai susțin aceștia.

Apreciem modul în care șeful de post din Vetiș gestionează conflictele, furturile, scandalurile din localitate, în sensul că procedează într-o manieră în care nimeni să nu iasă vinovat, și toată lumea să facă cum zice el.

Menționăm faptul că l-am contactat telefonic pe șeful de post din Vetiș, pentru a ne oferi un punct de vedere referitor la acuzațiile care i se aduc, însă nu a răspuns apelurilor noastre.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente