vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăSportInternationalCopiii de la CSM Satu Mare, rezultate deosebite la festivalul de șah...

Copiii de la CSM Satu Mare, rezultate deosebite la festivalul de șah ”Tinerii Lei”

În perioada 18 – 20 februarie 2022, la Baia Mare s-a desfășurat cea de-a doua ediție a festivalului de șah ”Tinerii Lei” Baia Mare, dedicat jucătorilor cu ELO U 2000. Au participat un număr de 112 jucatori de la 34 cluburi de șah din 3 țări: (Romania,Ungaria si Moldova).

CSM Satu Mare a fost reprezentat de 4 sportivi: Kovacs Balazs – locul 1 la categoria băieți 8 ani + locul 3 la categoria elo 1251-1400; Kovacs Abel – locul 2 la categoria băieți 10 ani+ locul 2 la categoria elo 1251-1400; Seletye Dominik locul 2 la categoria băieți 8 ani și Mareșanu Mina.

Sâmbătă, în cadrul Festivalului de șah ,,Tinerii Lei” Baia Mare, Ediția a II-a, a avut loc un concurs pentru jucători nelegitimați și jucători legitimați cu Civ 1001, la care au participat un număr de 77 de copii de la cluburile de șah din Satu Mare, Maramureș și Timiș. CSM Satu Mare a participat cu 11 copii care au obținut rezultate foarte bune:

Rezultatele pentru copiii sub 14 ani:

LOCUL I GENERAL : Buta Dragos – CSM Satu Mare

CATEGORIA BAIETI SUB 8 ANI:

LOCUL I : Andreica David – CSM Satu Mare

CATEGORIA BAIETI SUB 10 ANI:

LOCUL III : Stana Rares – CSM SATU MARE

CONCURSUL PENTRU COPII LEGITIMATI – CIV 1001 :

BAIETI LOCUL I : Muntean Cristian – CSM Satu Mare

CONCURSUL PENTRU INCEPATORI GRUPA 1 :

BAIETI:

LOCUL I : Nagy Felix – CSM Satu Mare

LOCUL II : Bretan Casian – CSM Satu Mare

„Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor! Din punctul nostru de vedere, fiecare copil este câștigător prin simplul fapt că participă la un astfel de concurs, întrucât își înving propriile frici, își îmbunătățesc concentrarea, își dezvoltă gândirea logica, independența, memoria, îi încurajează să fie inventivi, și un lucru important: ȘAHUL (și nu numai) arată ca succesul recompensează multă muncă”, transmit antrenorii copiilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente