29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăDivertisment”Eu și perechea mea”, concurs de Dragobete organizat de Direcția de Cultură...

”Eu și perechea mea”, concurs de Dragobete organizat de Direcția de Cultură Carei

De Dragobete, careienii și cei din localitățile învecinate sunt invitați să participe la concursul: Eu și perechea mea! Cuplul câștigător se va bucura de un bon câștigător care se poate utiliza la o pizzerie din orașul Carei.

”Trimite pe adresa: [email protected], o fotografie făcută împreună cu persoana iubită, iar noi o vom publica pe pagina de facebook a Direcției de Cultură Carei: Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra.

Imaginea care întrunește cel mai mare număr de like-uri până în data de 24 februarie (inclusiv) va fi declarată câștigătoare, iar cele două persoane îndrăgostite vor fi răsplătite cu o cină romantică de către Pizzeria-Restaurant Grande din Carei.

Persoanele care trimit fotografii în concurs, trebuie să specifice prenumele îndrăgostiților, dându-și astfel acordul pentru publicarea fotografiei.

Persoanele care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs sau care acționează contrar regulilor concursului nu vor fi incluse în acesta. Valoarea totală a bonului câștigător este de 80 lei”, transmite Direcția de Cultură Carei.

Anunțarea câștigătorului se va face online, pe pagina de facebook a Direcției de Cultură Carei, pe data de 25 februarie 2022.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente