marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleCopiii Grădiniței cu Program Prelungit "Voinicelul" au adunat 236 kg de baterii...

Copiii Grădiniței cu Program Prelungit „Voinicelul” au adunat 236 kg de baterii uzate

Ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc finalizarea programului “Ne jucăm și reciclăm”, eveniment organizat de Clubul Lions “Someș” Satu Mare cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, fiind premiați copiii care s-au implicat.

concurs-baterii-lions-00Scopul și funcția socială a Lionismului este aceea de a veni în folosul comunității prin tot ceea ce organizează și duce la bun sfârșit, dar Lions Club „Someș” Satu Mare a extins paleta preocupărilor sale în folos comunitar, de la lupta cu diabetul și cu bolile de vedere, la activități culturale științifice și iată, acum se află la a doua ediție în desfășurarea activităților de mediu cum este și prezentul program de colectare de către copiii din grădinițele județului Satu Mare de la cetățeni, a bateriilor uzate pentru reciclare.

În cadrul acțiunii care a avut loc la Casa de Cultură au fost premiate grădinițele care au adunat cele mai multe baterii:

Locul 1 – Grădinița cu Program Prelungit ”Voinicelul” Satu Mare (236 Kg)

Locul 2 – Grădinița cu Program Normal Beltiug (168 kg)

Locul 3 – Grădinița cu Program Prelungit nr. 9 Satu Mare (131 kg)

Grădinițele au fost premiate cu materiale didactice utile în continuare în procesul de educare a tinerei generații.

În cadrul acestui program au fost colectate peste 1.800 kg de baterii uzate. Cursul deconcurs-baterii-lions-01 instruire a educatoarelor s-a desfășurat sub patronatul APM Satu Mare și s-a finalizat printr-un concurs care a constat în prezentarea de către educatoarele participante în cadrul concursului a unei lucrări pe temă de mediu și lionism. Toate cele peste 500 de educatoare participante au primit diploma de participare. În cadrul acestui concurs au fost înmânate următoarele premii:

Locul 1  – Nistor Daniela Grădinița cu Program Normal Roșiori – 300RON

Locul 2 – Masca Gabriela Grădinița cu Program Prelungit nr. 33 Satu Mare – 200 RON

Locul 2 – Blidar Corina Grădinița cu Program Prelungit nr. 33 Satu Mare – 200RON

Locul 2 Vereș Gabriela Grădinița cu Program Prelungit nr. 33 Satu Mare  – 200RON

Locul 2-  Simonca Viorica Grădinița cu Program Prelungit Draga mea Satu Mare  – 200RON

Locul 3 – Bocsi Erszebet Grădinița cu Program Prelungit Vetiș Satu Mare  – 100 RON

Toți cei peste 5000 de copiii participanți  la programul “Ne jucăm și reciclăm” au primit diplome de participare, de asemenea au fost acordate diplome pentru primele 3 locuri copiilor din fiecare grădiniță care au adunat cele mai multe baterii.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente