miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleISU "Someș" Satu Mare recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ...

ISU „Someș” Satu Mare recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale MAI

defilare-ISUInspectoratul pentru Situații de Urgență „SOMEȘ” al județului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, Str. Fabricii nr. 35, recrutează candidați pentru concursurile de admitere – sesiunea 2013, în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.            

Sunt scoase la concurs 160 de locuri, astfel:

– Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de Pompieri: 35 locuri ofițeri  – bărbați (1 loc etnie romă);

– Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldești, județul Prahova: 100 locuri subofițeri de pompieri și protecție civilă – bărbați (2 locuri etnie romă, 2 alte etnii) și 25 locuri maiștri militari auto.

Termenul de depunere a cererilor este 19 iunie 2013, pentru înscrierea la Facultatea de Pompieri și 06 august 2013 pentru înscrierea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Informații suplimentare se pot obține de la Biroul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, telefon 0261711212 int.27103, 27007 și de pe site-urile: www.isusatumare.ro, www.academiadepolitie.ro și   www.scoaladepompieri.ro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente