Acasă Locale Stiri Satu Mare Coronavirus la Satu Mare. Caz confirmat. Un tânăr de 20 de ani...

Coronavirus la Satu Mare. Caz confirmat. Un tânăr de 20 de ani infectat

Primul caz de Coronavirus din județul nostru a fost confirmat, este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani din Iași, aflat în carantină în incinta Taberelor Școlare din municipiul Satu Mare, ce s-a întors în România din Brescia.

Potrivit primelor informații, tânărul pleacă în această seară din județul Satu Mare cu izoleta către Iași, unde va fi internat la Clinica de Boli Infecțioane din Iași.

“A venit din Italia pe 10.03.2020 și a întrat în carantină la Satu Mare. Este asimptomatic. În această aseară va fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. A venit cu mașina în care mai era o persoană, care la test a ieșit negativ, testul va fi reluat”, a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, Macrina Mihai.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente