Acasă Locale Stiri Satu Mare Coș cu Vipere - Ce frumos ard autobuzele sătmărene

Coș cu Vipere – Ce frumos ard autobuzele sătmărene

Nu știm ce se întâmplă în ultima vreme prin urbea noastră, dar autobuzele de la Transurban ard mai ceva ca artificiile din noptea dintre ani.
Ce e și mai ciudat, că nu ard autobuze vechi, ci unele destul de noi, achiziționate în urmă cu câțiva ani.
Coincidență sau nu, acest tip de autobuz produs în Turcia a fost implicat în mai multe evenimente neplăcute, în mai multe țări din Europa. De altfel, directorul Transurbanului a precizat că autobuzele au fost achiziționate în anii 2006-2007, și încă din acea perioadă alte trei autobuze au luat foc.
Noi am spune că și modul în care aceste autobuze primesc inspecția tehnică periodică, poate fi o cauză. Firma Transurban, are propria stație de ITP și e normal ca autobuzele lor să treacă ușor peste expertiză.
Asta o confirmă și ultima întâmplare tot cu autubuzele de la Transurban, roata unui autobuz s-a blocat în mers, după ce mecanismul s-a defectat. Cum roata s-a blocat, în contact cu asfaltul a ieșit puțin fum, iar șoferul a reacționat extrem de prompt. A luat un stingător și a dat preventiv pe roată, care nu a luat totuși foc.
Conducerea anunța după fiecare eveniment, că totul este sub control. Da? Și la câteva zile alt autobuz ardea ca o torță.
Sperăm că nu va fi nevoie ca și de data aceasta să moară niște oameni, până ca cineva să ia niște măsuri serioase.
Nici Primăria Satu Mare nu face nimic. Autobuzele sunt majoritatea cu probleme tehnice.
Sperăm că nu mai arde nici un autobuz, că și așa este încălzire globală.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente