Acasă Cosul cu vipere Cos cu Vipere: Felinarul rosu', protejat?!

Cos cu Vipere: Felinarul rosu’, protejat?!

cos cu vipereBănuim că… știți că… cea mai veche meserie din lume este și cea mai profitabilă. Având în vedere ”criza” unor femeiușe ușoare, care poate ar putea face și altceva decât să facă trotuarul și chiar asfaltul de pe zona ștrandului…

A curs multă cerneală în presă, despre prostituția protejată din cele trei puncte cheie! Strada Horea, parcarea Electrolux și zona ștrandului de pe Botizului. Mai sunt și în parcare la Hipermarketul Auchan, parcarea TEI s-au pe Corvinilor la localul subteran-taxi, dar acolo e o altă poveste cu alți ”patroni”!

Adevărul este că, sunt mai multe locuri decât am crede, dar vorbim strict de cele trei locuri protejate unde se  petrec zilnic sub ochii autorităților și sub atenta protecția a unor ”crapi” și organe, fel de fel de afaceri negre cu iz penal. Considerăm că nu este o noutate să vezi în ziua mare femei ”bronzate”, ”întrebându-te dacă nu vrei ceva”?!

Chiar dacă ești cu prietena, soția ele nu se rușinează să îți etaleze tarifele de sezon, ” 50 sus și 100 jos”!  Dacă cumva ai tupeu să le ameninți s-au înjura, rapid negrotelul din opel kadet verde își face apariția, sub pretextul, ”care-i problema domnule”?!

Dacă vrei ceva mai stilată cu facebook actualizat și meniul inclus, atunci zboară suta de euro, mai ai opțiuni, damă de companie 300 euro pe care le găsesti mai la tot pasul, cu sau fără bacu luat, sub egida Pisi 01… 02 …03…!

Ce v-am prezentat mai sus , poate nu este o noutate pentru mulți ”prestatori” s-au trecători! Ce ne doare, ori deranjează este că, organele abilitate și nu vrem să dăm nume deocamdată, dorm și încasează! Așa vorbesc gurile rele care au pierdut procentul!

Poate după noua organizare/organigramă și după noul șăf peste polițiștii din SĂTMAR. Poate proaspătul uns șăf… va face ordine printre poxeneti, bișnițari și alte ilegalități. Intra-devăr se joacă o carte grea între…, iar multi ”afaceriști” mizează  ”la casele de pariuri”!  Acum ori niciodată! ”Apropo, tu al cui esti?!”

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente