Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere - Fructele toxice din magazine

Coș cu VIPere – Fructele toxice din magazine

Mare isterie cu fructele ce se vând în ultima vreme prin magazinele sătmărene. Atenție la fructele pe care le cumpărați, multe sunt aproape otravă, daca citești cu ce au fost stropite. Un supermarket din oraș a pus la vânzare mere și pere cu un avertisment: ,,coaja nu este recomandată consumului uman”.

Nici cartofii nu sunt mai sănătoși, la mai multe sortimente, pe etichete este specificat ” tratat cu substanțe extrem de toxice”. Oare de ce se mai vând asemenea produse, asta este întrebarea noastră?
Unde sunt organele abilitate, unde este Protecția Consumatorului?

Se spune că un măr consumat pe zi ține doctorul departe. Numai că, între timp, o dată cu vremurile care s-au schimbat, se pare că nici cele mai comune fructe nu mai sunt aceleași. Un mare supermarket din municipiul Satu Mare vine cu un afiș impozant lângă rafturile cu mere și pere, avertizându-i pe clienți să nu consume sub nicio formă coaja acestor fructe.

Cum în ultima perioadă din ce în ce mai puține lucruri bio sunt la vedere la marile magazine, fiți cu mare băgare de seamă pe ce dați banii. Până și banalele mere sau pere pot fi toxice, mai exact coaja lor!

Încet dar sigur ni se bagă pe gât produsele așa zise ”BIO” care sunt de trei-patro ori mai scumpe decât cele obișnuite.

Mafia prinde teren…

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente