Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere: Gajio, Saniuta-Virus si carantina!

Cos cu vipere: Gajio, Saniuta-Virus si carantina!

Ochi injectați, fotofobie, privire încețoșată, vertij, acestea sunt simptome raportate constant de peste 25% din români în fiecare zi, semn că avem pe cap ditamai epidemia de gripă. Peste 25% din români se învoiesc zilnic de la muncă din cauza acestei boli crunte. Un indiciu că e vorba de viroze e că se îmbolnăvesc în grupuri, imediat după o seară la cârciumă, un loc foarte contagios.

Foarte mulți români prezintă grețuri și vărsături, cefalee puternică, senzația de moarte iminentă, precum și idei fixe, precum ”Nu mai beau niciodată”, alte indicii că o viroză fatala a pus stăpânire pe organism.

”Nu este deloc întâmplător că Ludovic a declarat epidemie de gripă cu o zi înainte să fie demis de Parlament”, spune epidemiologul Decebal Popescu pentru timesnewroman.ro. Ba ma mult, sambata seara la UPU in Szatmar s-a prezentat un gagio din Petin, care dupa ce a rams fara bani de bautura, si-a adus aminte ca el… odata a lucrat la un restaurant chinezesc in Italia, zis si facut, omu nost, avea febra 37 cu 5, aproximativ egala cu bautura consumata la crasma din colt si dupa 2 minute a dat cu subintelesul ca… poate are coronavirus. Atata a lipsit romanului. Dupa 30 de minute, isterie judeteana. Telefoane, analisti, chimisti si mega profesionisti au impanzit rezerva lu’ gajio nost. Care defapt avea rosu-n gat de la saniuta bauta mai rece… Dupa miezul noptii, isteria a cam luat sfarsit, pentru ca, smecheria nu dureaza mult si l-au expediat acasa, acolo un alt circ… dar nu cred ca mai intereseaza pe careva certurile din tiganime.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente