Acasă Cosul cu vipere Coș cu vipere - Hoțiile teleshopping

Coș cu vipere – Hoțiile teleshopping

cos vipere

Marile excrocherii de la teleshopping  sunt în floare și le mușcă din păcate foarte multă lume.

Nu stim de ce dar CNA –ul doarme în papuci ( probabil își au și ei partea lor ) și îmbracă aceste sarlatanii în așa fel încât toate par foarte legale.

Recent un cititor de-al nostru a comandat de la o asemenea prezentare un așa numit tocător de legume, în reclamă părea a fi un adevărat robot, un adevărat aparat maestru în bucătăria ta și mai presus de atâta costa numai 59 de lei, fuuuai, se părea că a dat lovitura. Clinetul comandă produsul, dar când ajunge, acesta pe lângă că era un amărât de blender mic și de o calitate proasta, la prezentarea facturii acesta costa fix dublu.

Un alt client tot așa păcălit, a cumpărat o găleată cu mop de acela care se învârte, numai că atunci când a ajuns produsul nu funcționa.

Vrând să-l returneze, cei de la linia fierbinte i-au spus că el este autorul defecțiunii lui și că produsul a fost testat înainte de a fi livrat.

Asemenea excrocherii nu credem că vor fi oprite prea curând pentru că cei de la CNA nici nu au de gând să facă aceste demersuri, probabil din măsuri lesne de ghicit.

Atenție la ceea ce comandați de la aceste prezentări, pentru că în 99% ceea ce vi se prezintă și ceea ce ajunge acasă diferă foarte mult. Târg bun !

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente