Acasă Cosul cu vipere Cos cu Vipere: Șăfu' Filarmonicii a „cântat“ la Securitate?

Cos cu Vipere: Șăfu’ Filarmonicii a „cântat“ la Securitate?

cos vipereÎncă de pe vremea lu’ nea Ceașcă’ știm că Securitatea era parte din caracatița P.C.R-ului.! Multe cârtite, păsărici și păsăroi, cântăreți și toboșari au ciripit cu s-au  fără bunăvoința lor la securiștii care erau mai pretutindeni.

Cel mai recent caz, declarat oficial, (Decizia nr. 1483/31.03.2015, număr dosar: 293/2/2011), este al directorului Filarmonicii din Sătmarul nostru cel de toate zilele! Acesta încă din vremea studenției, era ”ospătar” și ”turna” în pahare… la greu! Având rezultate foarte bune în meseria de ”ospătar”, drept bonus trebuia încadrat în muncă, ”după faptă și răsplată”.

Directorul al Filarmonicii sătmărene până în ianuarie 1989, susține că l-a angajat pe Rudolf Fatyol că violonist solist, în anii ’80, la presiunile fostului secretar de partid responsabil cu propaganda la nivel de județ, un domn pe nume Constantin & (nume de liceu)!

Anii au trecut… sapa a săpat și încet a ajuns totuși unde și-a propus, adică la cea mai înaltă funcție din cadrul Filarmonicii! Rudolf (să nu va gândiți la ren), este foarte supărat că a apărut această decizie așa de repede, pentru-că el avea planuri mărețe la anu’ și iacă cum totul se cam năruie încet, declarând că această decizie nu îi afectează actuala poziție, dar că îl împiedică să candideze la funcții publice mai înalte, incompatibile cu acest verdict.

Adică se pregătește cumva să ajungă primar? La câți turnători sunt și au trecut prin primăria Sătmarului, cu unul în plus… dar totuși, chiar primar?

Suntem tare curioși să descoperim, câți turnători mai sunt în funcții publice de conducere în acest moment, vro’ trei știm noi, dar până nu apare actul oficial, nu vrem să le stricăm concediul! Până atunci vom urmării evoluția ”ceterașului” și poate vom detaila mai pe băbește, cum cânta el pe la mese cu foști comandanți de poliție, pașapoarte și alte funcții mult mai înalte! Kellemes húsvéți unnepeket!

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente