sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăSportNationalCosmin Contra va semna cu Getafe

Cosmin Contra va semna cu Getafe

La doar o zi după remiza Petrolului de la Piatra Neamț, scor 0-0, care a compromis, în mare parte, șansele prahovenilor de a câștiga titlul în Liga 1, Contra va semna cu o echipă din Primera Division.

”Mulțumesc conducerii clubului pentru faptul că m-a înțeles și am încredere că și suporterii vor face același lucru. Petrolul va rămâne mereu în sufletul meu, este clubul care m-a lansat ca antrenor in fotbalul mare și voi încerca toată viața să-l ajut, la fel ca și pe toți oamenii implicați în acest proiect”, a declarat Contra.

De celalată parte, ”găzarii” au anunțat că i-a dat drumul antrenorului pentru a putea urma o carieră în Spania. ”Având în vedere performanțele obținute la FC Petrolul și tot ce a însemnat prezența sa la Ploiești în ultimul an și jumătate, clubul nostru a considerat absolut normal să-l înțeleagă și să-i respecte decizia”, se menționează într-un comunicat al grupării de pe ”Ilie Oană”.

Getafe este pregătită de aproape trei ani de către Luis Garcia, care a reușit să obțină clasări onorabile, la mijlocul clasamentului din La Liga, în timpul mandatului său.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente