Cos cu vipere: Windows 1 si Hotel Dacia!

Publicat la data de6 octombrie 2019 » 321 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

Nostalgicii care tânjesc după vremurile alea bune, când Windows crăpa de două ori pe zi, și trebuia tu să știi să instalezi niște drivere, sau să-l știi pe unul care are un CD cu un codec pack actualizat, s-au întâlni în acest weekend, în Szatmar, în gangul de la hotelul Dacia. Întâlnirea a fost organizată de RetroClubXP România și la ea au participat doar oameni care dovedesc că au pe laptop un windows vechi de cel puțin 10 ani.

„Este o dorință de a ne reîntoarce la momentele bune din trecut, când să faci un calculator să funcționeze însemna să-ți sufleci mânecile și să-i ridici capota, să dai cu pastă pe procesor, să reinstalezi sistemul, să pui crack-ul unde trebuie. Sunt jocuri pe calculator care nici nu merg pe Windows 7 necrack-uit, despre ce vorbim aici, un tezaur care se va pierde în timp dacă nu-l păstrăm. Totodată, your operation has encountered and unknown error, send error report?”, explică Virginel Gogoasa, vicepreședinte RetroclubXP România.

Participanții au fost rugați in prealabil să nu vină cu tehnologie modernă la întâlnire, să nu vină vreunul cu o tabletă Surface sau cine știe ce dispozitiv similar, să nu-i sperie pe ceilalți când văd un produs care funcționează. Neparticipanții, cei care nu se sperie de tehnologiile viitorului, care știu că deja am trecut pe AI, deep learning research și alte asemenea pot aplica pentru un job, că se oferă și relocation scrie timesnewroman.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.