Sa treci de Burdea cu cinzeaca!

Publicat la data de5 ianuarie 2020 » 147 Views» De: JSM - redactia » Cosul cu vipere

Nu vă mai luați de ei! Șoferii începători solicită celorlalți șoferi să aibă răbdare și să nu-i mai șicaneze în trafic, chiar dacă au uitat semnalizarea aprinsă 5-6 intersecții și chiar dacă nu schimbă banda niciodată. Ca să-și facă un pic de curaj să iasă cu mașina în trafic, începătorii vor avea voie să consume 100 de tărie, Whisky băieții, respectiv Garonne fetele, iar gayii evident cidru, băutura lor. Tot in aceasta categorie intra si unele femei sau cei cu ”beamveu” care de sarbatori au gasit maneta din stanga, doar cativa, restu’ au ramas… tot asa!

Asadar… Mai mult, polițiștii de la Rutieră nu vor mai avea voie să oprească șoferii începători, ca să nu-i timoreze, pentru că mulți se lasă definitiv de condus după primul contact cu garda.

Șoferii cu experiență, adică cei care știu să ajungă la birou fără să pună Waze-ul, spun că nimic nu te trezește ca 100 de șnaps: ”Reacțiile nu doar că sunt mai rapide, dar mintea începe să lucreze mult mai porcos. Începi să vezi spații pe unde nu te-ai fi strecurat niciodată. Și e mult mai ușor după ce ai băut ceva să lași mașina în intrarea unui spital, pe avarii”, spune Marian, șofer din Botiz.

”Studiul arată că doar profesioniștii pot de exemplu să facă stânga in sensul giratoriu de la Burdea, un act de curaj nebun, chiar de inconștiență, și asta fără băutură. E clar că începătorii trebuie ajutați, că alfel trebuie să se ducă până în Carei la primul sens giratoriu ca să întoarcă”, spune Decebal Popescu, autorul studiului.

Orasul sensurilor giratorii incepe sa albeasca incet, de la primul fulg de nea, cei drept parca nu ne-a luat prin surprindere, iar utilajele erau pe teren de buna dimineata, dar nu zicem hop… au fost doar 3 fulgi pe 10 metrii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.