Acasă Locale Stiri Satu Mare Crește fegvența zborurilor spre Londra

Crește fegvența zborurilor spre Londra

Wizz Air crește frecvențele de zbor spre Londra de la 3 la 4 curse pe săptămână, începând din 22 aprilie, în anumite săptămâni. Astfel, în săptămâna 22-28 aprilie și 29 aprilie-5 mai vor avea loc 4 zboruri pe săptămână, după care frecvența zborurilor va fi redusă la 3.

Începând, însă, cu 17 iunie, Wizz Air, așa cum a anunțat anul trecut, va introduce 4 zboruri pe săptămână până în 20 octombrie, după care își va stabili noua strategie, în funcție de gradul de ocupare al curselor.

În acest moment, numărul curselor spre capitala britanică se ridică la 3, în zilele de miercuri, vineri și duminică. Potrivit noilor modificări, cursele vor fi luni miercuri, vineri și duminică.

WIZZ a lansat prima conexiune internațională a Aeroportului din Satu Mare în octombrie 2016. De la începutul operațiunilor din Satu Mare, Wizz Air a transportat pe ruta sa spre Londra Luton peste 68.000 de pasageri.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente