Acasă Locale Crima care a ingrozit Odoreul. Batrana violata si UCISA in chinuri

Crima care a ingrozit Odoreul. Batrana violata si UCISA in chinuri

O femeie în vârstă de 84 de ani a fost găsită în aseară (9 mai) moartă în locuința sa din Odoreu. Cadavrul bătrânei era plină de sânge. Anchetatorii au luat în calcul și posibilitatea unei crime însă, încă nu se știe ce s-a întâmplat cu exactitate.

La fața locului s-a deplasat atât un echipaj de la Ambulanță cât și polițiști, care au demarat o anchetă în acest caz. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor lucrurile erau întoarse prin casă iar bătrâna a fost găsită într-o baltă de sânge.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a murit femeia, însă sunt suspiciuni de viol, urmată de crimă.

Va prezentam comunicatul politiei:

In jurul orelor 21,00 polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre un caz de moarte suspect, produs pe raza localității Odoreu din județul Satu Mare.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă ,condusă de procurori din cadrul Parchetului Satu Mare.

Persoana decedată este o femeie în vârstă de 81 de ani. În cauză se efectuează investigații pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente