Acasă Locale Crimă ÎNGROZITOARE în Satu Mare. Un bărbat și-a MĂCELĂRIT părinții. Pe mama...

Crimă ÎNGROZITOARE în Satu Mare. Un bărbat și-a MĂCELĂRIT părinții. Pe mama lui a RĂSTINGNIT-O

O crimă îngrozitoare a avut loc duminică în satul Giungi din Satu Mare. Un bărbat și-a ucis părinții, iar pe mama lui a răstignit-o. Femeia avea o icoana pe piept!

poza deschidereDoi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 71, respectiv 65 de ani din Giungi au fost uciși chiar de către mâna celui căruia i-au dat viață, Marcel Nagy. Crima ruptă parcă din filmele de groază a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

  • După ce și-a dus la capăt odioasa crimă, Marcel Nagy în vârstă de 36 de ani s-a dus în zori de zi, plin de sânge și cu un cuțit în mână și a bătut la ușa preotului ortodox din sat căruia i-a spus că și-a ucis părinții.

Îngrozit, preotul a luat cu el un vecin cu care s-a dus la casa bărbatului. Acolo însă i-a primit o scenă de groază. Femeia era întinsă pe o scândură, pe prispă, dezbrăcată de la brâu în sus, cu o icoană pe piept și cu brațele întinse lateral, ca și cum ar fi fost răstignită pe o cruce.

Femeia a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în cap, iar cadavrul a fost acoperit cu haine și frunze. Tatăl lui Marcel Nagy a fost ucis cu două lovituri de cuțit, una în piept și cealalată în abdomen. Bătrânul era paralizat și suferea de mai multe boli.

Preotul a sunat la „112” iar criminalul a fost reținut, nu înainte însă de a-i amenința pe polițiști.

Scandalurile erau tot mai dese în familia Nagy, dar numai atunci când fiul acestora, criminalul, se îmbăta. Oamenii spun că Marcel Nagy își teroriza pur și simplu părinții însă mama acestuia refuza de fiecare dată să depună plângere la Poliție.

Se pare că probleme lui Marcel Nagy au început în 2011 când a divorțat de soție. În urma divorțului, fiica acestuia a ajuns la mamă.

Incă de atunci acesta și-a amenințat soția și părinții că se va întâmpla ceva rău dacă nu vine femeia acasă.

crma2Acesta obișnuia să taie gâtul la găini, iar de la aceste fapte se putea trage o concluzie că omul avea probleme grave psihice. Conform unor martori în ziua crimei, acesta a sacrificat 45 de găini după care le-a aruncat în fântână. Toate aceste șcene desprinse parcă din filmele de groază s-au petrecut ieri în judetul Satu Mare și a îngrozit tot satul.

„Eu i-aș închide pe viață. Au luat două vieți nevinovate, așa că merită să putrezească în închisoare“, a declarat Grigore Huțanu, șomer. Persoanele în vârstă din oraș au și alte soluții. „În comunism oamenii ca dânșii ajungeau la canal, unde erau puși la munci grele. Așa ar merita și acum, să muncească până la epuizare în condiții foarte grele. Să sufere în fiecare clipă și să-și blesteme zilele“, a cerut Viorel Gherasim, pensionar.

Oameni din sat spun că în general era un om liniștit, însă după câteva pahare își aducea aminte de fosta soție care la părăsit tot din cauza alcoolului.

  • Poziția PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SATU MARE

La data de 24 mai a.c. , ora 6.30 polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că, pe raza localității Giungi, județul Satu Mare, ar fi avut loc un omor.

La fața locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare formată din procuror, polițiști și medic legist, iar din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri Marcel N. le-ar fi aplicat părinților lui, lovituri repetate cu un obiect tăietor-înțepător, provocându-le leziuni care au dus la decesul acestora.

Cavadrele numiților Alexandru N. și Eugenia N. au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat.

Cercetarile continuă sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Criminalul a fost urcat într-o ambulanță SMURD și dus la spital, iar apoi în Arestul Poliției.

  • Luni, 25 mai, ucigașul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă ani grei de pușcărie.
- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente