Acasă interviu Jurnal Interviu cu Ignat Ionela: ''E mai important să fii om între oameni...

Interviu cu Ignat Ionela: ”E mai important să fii om între oameni decât domn între domni”

Ignat Ionela (10)1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Bună! Mă numesc Ignat Ionela în prezent studiez la Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” am 17 ani , sunt o fire sociabilă și în același timp sensibilă.

Fac parte din agenția Trust Models de mai bine de un an.

2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

2. Nu am un model pentru băiatul ideal și nu cred că există așa ceva. Fiecare dintre noi avem defecte, ceea ce ne face să nu fim perfecți .

Cred că există băiatul potrivit care dă sens vieții unei femei așa cum există și femeia potrivită .

Într-un final oricare dintre noi își v-a găsi persoană care să ne completeze.

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întamplare”?

3. Nu toată lumea are omenie, indiferent de statutul social. E mai important să fii om între oameni decât domn între domni.

Că să fii om trebuie să ai valori morale pe care să le respecți , să ai principii și să îți atingi țelurile în așa fel încât să le respecți.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

4. Sunt de părere că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor deoarece fac parte din anturaje nu tocmai potrivite, iar din moment ce ești înconjurat de oameni care consumă asemenea substanțe, indirect te influențează. Susțin că totul pornește de la educația pe care o ai de acasă.

Ignat Ionela (3)5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

5. Nu pot să spun acest lucru, de obicei când întâlnesc pe cineva se întâmplă să fie o scânteie. Nu cred în dragoste la prima vedere, cred în aceea scânteie. Eu zic că dragostea se dobândește în timp

6. Ce hobby-uri ai?

6. Nu am multe hobby-uri, dar îmi place să petrec timp de calitate cu familia mea mai ales că nu sunt numai la sfârșitul săptămânii acasă.

Alte hobb-yuri ar fii vizionarea filmelor și modelingul care este foarte important pentru mine deoarece îl practic din plăcere , cursurile de modelling mă ajută să învăț mereu lucruri noi și să cunosc personae noi.

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

7. Apreciez la un om sinceritatea și onestitatea. Apreciez capacitatea de a-mi spune ce gândește, ce are pe suflet și de a nu se ascunde după afirmații.

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

8. Satu Mare pentru mine este locul în care îmi petrec anii de liceu , locul unde mi-am făcut mulți prieteni noi și locul unde mă formez că persoană.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

9. Banii au și ei importantă lor, ca și celelalte lucruri. Atunci când îi ai ești tentat să nu recunoști importantă lor iar atunci când nu-i ai ești capabil să renunți la o parte din tine pentru a-i avea. Până la urmă banii sunt un mijloc.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10. Depinde de femeie, unele decizii pot fi luate mult mai calculat de o femeie decât de un bărbat însă asta nu ar face lumea mai bună. Lumea ar fi mai bună dacă ar fi condusă de oamenii cu caracter, indiferent dacă sunt bărbați sau femei.

11. Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmitiun mesaj cititorilor nostri: 11. Mesajul meu pentru cititorii dumneavoastră : să ne trăim viață frumos, să ne bucurăm de fiecare răsărit de soare și de persoanele pe care le avem alături de noi, să învățăm să prețuim ceea ce avem.

 

 pagetop Model

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente