marți, iunie 6, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareCriminalii cazului de la Micula arestați

Criminalii cazului de la Micula arestați

mascati_02_40034e4889

Pe lângă cei doi presupuși criminali în cazul omorului de la Micula din luna septembrie a anului trecut, când o femeie de 81 de ani a fost ucisă în propria locuință, judecătorii au mai depistat două persoane care au participat la crimă.

”În cadrul cercetărilor ce se efectuează în instrumentarea infracțiunii de omor comisă în septembrie 2015  în comuna Micula, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că la săvârșirea faptei, pe lângă cele două persoane aflate deja în arest preventiv, au mai participat alte două persoane.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalulului Satu Mare, a dispus și față de aceștia măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă”, se arată într-un document comun remis de Inspectoratul de Poliție Județean și Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Inițial, la trei zile după ce octogenara a fost găsită fără suflare în propria locuință, criminalii femeii din Micula au fost prinși și arestați. Este vorba despre doi minori, unul de 13 ani, unul de 16 ani și un alt tânăr de 19 ani. Lingurar Bela și Varga Cristian au fost arestați pentru 30 de zile, iar minorul de 13 ani se află în libertate.

Conform procurorilor, în noaptea de 25 spre 26 septembrie 2015, cei trei tineri au intrat peste bătrână în propria locuință cu intenția de a-i cere bani, dar pentru că nu au obținut ce și-au dorit au lovit-o cu o coadă de mătură și o bâtă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente