joi, februarie 29, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCrin Antonescu A DEMISIONAT din funcția de președinte al Senatului și cere...

Crin Antonescu A DEMISIONAT din funcția de președinte al Senatului și cere DEMISIA lui Ponta

Crin Antonescu a anunțat că demisionează din funcția de președinte al Senatului, declarația fiind făcută în plenul Parlamentului, la ședința în care se dezbate validarea noului Guvern Ponta.

„Dragi colegi, eu demisionez din funcția de președinte al Senatului”, a anunțat Crin Antonescu în plen.

Anterior acestui mesaj, președintele PNL a spus în plen că are o propunere pentru premierul Victor Ponta: „Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastră vedeți în prezența mea în fruntea Senatului semnul că USL mai există. Vă spun eu, USL nu mai există. Aveți curaj, ca să ne convingem amândoi, să demisionăm amândoi din funcțiile pe care le-am obținut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveți consilierii, presa. Eu demisionez frumos din președinția Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcția de premier, pe care v-a dat-o USL”, a anunțat Antonescu în plenul reunit.

Antonescu a continuat: „Nu știu răspunsul. Nu facem asta, nu aveți acest curaj. Dintr-un simplu motiv, nu din cauză că trebuie să treceți pe la Cotroceni, că ați mai trecut, nu-i vorbă, ci pentru că, îmi pare rău să spun, dar e adevărat: Eu dacă nu mai sunt președintele Senatului, sunt același, ba am chiar mâinile mai libere. Dumneavoastră, dacă nu mai sunteți prim-ministru, nu mai sunteți nimic”.

În urma acestui anunț, parlamentarii liberali au scandat repetat „Demisia”, la adresa premierului Victor Ponta.

După anunțul demisiei din funcția de președinte al Senatului, Crin Antonescu a părăsit prezidiul și a ocupat un loc în sala de plen.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente