Acasă Sport International Cristiano Ronaldo poate să fie pe teren împotriva lui Ajax

Cristiano Ronaldo poate să fie pe teren împotriva lui Ajax

Juventus a reușit din nou să întoarcă scorul, după ce a fost condusă de AC Milan cu scorul de 1 la 0 și a reușit să învingă la final cu scorul de 2 la 1. O victorie ce îi apropie pe cei de la Juventus de al optulea titlu consecutiv.

 

Cu toate acestea, faptul că au reușit să întoarcă scorul nu este singura veste bună pentru Juventus, Cristiano Ronaldo, cel care s-a accidentat în meciul primei reprezentative a Portugaliei și despre care se vorbea că va rata meciul tur împotriva celor de la Ajax, s-ar putea să fie pe teren până la urmă miercuri, în sferturile de finală UEFA Champions League, de la ora 22:00.

 

De altfel, natura competitivă a portughezului l-a determinat să ceară staff-ului tehnic să-l folosească încă din partida de campionat cu Milan, fiind convins cu greu să se menajeze în perspectiva confruntării din Olanda.

 

„Face totul pentru a fi pe teren, pentru că Liga Campionilor e competiţia lui. Suntem fericiţi că l-am recuperat, dar nu ne grăbim. Suntem pozitivi, iar el îşi doreşte mereu să joace. A vrut să joace şi în această seară (sâmbătă – n.r.), dar nu trebuie să ne grăbim”, a declarat vicepreşedintele lui Juventus, Pavel Nedved.

 

Cristiano Ronaldo va juca, cel mai probabil, în turul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Ajax. Anunțul a fost făcut de Max Allegri, antrenorul lui Juventus, cu patru zile înainte de duelul cu viitoarea echipă a lui Răzvan Marin.

 

”Cristiano Ronaldo este mai bine. Sunt șanse mari să îl vedem la Amsterdam. Mai sunt patru zile până la meci”, a spus Allegri, după meciul cu Milan, câștigat de campioana Italiei, cu 2-1.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente