Acasă Sport Local CS Phoenix Galați-CSM Satu Mare 80-49

CS Phoenix Galați-CSM Satu Mare 80-49

CS Phoenix Galați s-a impus cu scorul de 80 la 49, în fața echipei de baschet a CSM Satu Mare, în meciul ce s-a jucat sâmbătă, 4 octombrie, pe terenul gălățencelor. Pentru Phoenix Galați este prima victorie din cadrul actualei ediții a Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF). Meciul s-a jucat în Sala Polivalentă „Dunărea” din Galați, cu începere de la ora 19.30.

Prima repriză a fost una echilibrată, dar în repriza secundă, gălățencele au ieșit la atac, dominând a doua jumătate a partidei. Primul sfert al partidei s-a terminat cu un rezultat egal, 16-16, iar în sferul al doilea, echipa din Galați a obținut ușor avantaj de un punct, 14-13.
După ce au revenit de la vestiare, gazdele au întețit ritmul de joc reușind să domine ambele sferturi. Astfel, Phoenix Galați și-a adjudecat sfertul al treilea cu scorul de 26 la 5, iar ultimul sfert al partidei cu 24 la 15.
Principalele marcatoare pentru CSM Satu Mare au fost: Andreea Orosz (14 puncte), Marija Radovic 10 puncte) și Toccara Ross (8 puncte).
În etapa următoare, CSM Satu Mare va juca cu Olimpia CSU Brașov. Meciul se va disputa tot în deplasare, în data de 7 octombrie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente