Acasă Sport National CS Universitatea a fostafiliată definitiv la FRF

CS Universitatea a fostafiliată definitiv la FRF

După luni de zile de discuții și amânări, Adunarea Generală a FRF a votat afilierea definitivă a formației CS Universitatea Craiova.Decizia luată sâmbătă, 28 iunie, le dă dreptul de promovare oltenilor, care astfel sunt siguri că vor juca în sezonul viitor al Ligii 1.

În urmă cu 10 zile, Comisia de Disciplină a dat și ea o soluție favorabilă în cazul CS Universitatea Craiova, considerând că primează meritul sportiv în dauna altor criterii de analiză.

„Afilierea definitivă a adus automat și promovarea. S-a votat pe 2 puncte. 1 – afilierea definitivă, ceea ce era un lucru normal din punctul nostru de vedere, iar după s-a votat afilierea definitivă cu toate drepturile din ROAF. Nu mai așteptăm nicio decizie a comisie de disciplină. Adunarea generală este organul suprem și legislativ al FRF”, a declarat directorul executiv al oltenilor, Felix Grigore, la finalul ședinței de sâmbătă a Adunării Generale.

La Adunarea Generală a FRF, organizată sâmbătă, au fost prezenți 188 de membri la ședință (din totalul de 285), iar scorul a fost covârșitor în favoarea oltenilor: doar două voturi împotrivă și 10 abțineri.

În urma acestei decizii, se cunosc trei din cele patru formații care au promovat din Liga a 2-a și vor și juca pe prima scenă: ASA Târgu Mureș, CS Universitatea Craiova și CSMS Iași. Ultimul loc va fi decis între Rapid și FC Clinceni, în urma procesului deschis la TAS de giuleșteni. 

Tot în cadrul ședinței de sâmbătă a Adunării Generale s-a votat și rămânerea echipei  Politehnica Timișoara  (cea patronată de Marian Iancu) ca membru afiliat la Federația Română de Fotbal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Remedii naturiste pentru un sistem imunitar de fier.

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori...

Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Ines s-a născut prematur, la 24 -25 săptămâni de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o...

Amenzi pentru nepurtarea măștii în exterior.Sunt neconstituționale!

Avocat Diana Ivanovici-Șoșoacă: Hotararea nr. 856 din 14 octombrie 2020-privind prelungirea stării de alertă, care face trimitere la Legea...

Cel mai mare cost al poluării este înregistrat în București

România înregistrează cel mai mare cost mediu al poluării pentru sănătate din Europa, cu 30% peste media europeană, iar Bucureștiul este orașul...

Comentarii recente